Workflows

Publicering og versioner

Forstå kladde- og liveversioner af et workflow, udgiv dine ændringer med en beskrivelse, og gendan en tidligere version.

Et workflow har to kopier. Kladden er den, du redigerer. Liveversionen, også kaldet produktion, er den, der betjener den rigtige trafik. Når du udgiver, kopieres kladden til live.

Hvad kører hvor#

HvorHvilken kopi
Redigering på canvasKladde, gemmes automatisk
Fanen KørKladde
Webhooks, tidsplaner og app-triggereLive

Dine ændringer gemmes, mens du arbejder, og den øverste bjælke viser Gemmer… og derefter Gemt. Intet, som en bruger ser, ændres, før du udgiver. Så længe kladden afviger fra liveversionen, er versionsmærket på Historik-knappen foran liveversionen, og Udgiv er aktiveret. Når de er ens, er Udgiv nedtonet.

Udgivelse#

  1. Klik på Udgiv øverst til højre.
  2. Dialogen åbner med en beskrivelse, der allerede er udkastet ud fra dine ændringer. FlowHunt kontrollerer også workflowet, når du bekræfter. Hvis et trin har et problem, får du beskeden Validering mislykkedes. Ret venligst de fejl, der er fremhævet på komponenterne. og de trin, der skal rettes, markeres.
  3. I dialogen Gem og udgiv din automatisering kan du kontrollere Versionsnummer og redigere Ændringsbeskrivelse. Den kan indeholde op til 225 tegn og må ikke være tom.
  4. Klik på Regenerér, hvis du vil have FlowHunt til at udkaste beskrivelsen igen.
  5. Klik på Udgiv.

Hvis workflowet kalder et andet workflow, tilføjer dialogen afkrydsningsfeltet Udgiv refereret flow. Sæt kryds i det for at udgive det kaldte workflow sammen med dette.

Hvis du forsøger at forlade editoren med ikke-udgivne ændringer, spørger FlowHunt, om du vil udgive, før du forlader den, med Udgiv ikke som det andet valg.

Versionshistorik#

Klik på Historik for at åbne versionslisten. Hver post viser versionsnummeret, datoen, hvem der har ændret den, og den beskrivelse, du skrev.

For at gå tilbage skal du klikke på gendannelsesikonet på en version. FlowHunt kopierer den version ind i din kladde som et nyt, højere versionsnummer. Liveversionen ændres ikke, før du udgiver igen, så det er sikkert at prøve at gendanne. Fordi kladden nu er foran live, bliver Udgiv tilgængelig.

Gendannelse bevarer din historik

Gendannelse sletter ikke nyere versioner. Den tilføjer en ny kladde oven på det gamle indhold.

Del, eksportér og importér#

Hold musen over workflowets navn øverst for at åbne workflowmenuen.

  • Eksportér downloader workflowet som en fil, og Importér indlæser en fil i editoren. Hvis du har ikke-udgivne ændringer, er eksporten baseret på den senest udgivne version, og FlowHunt advarer dig med Ikke-udgivne ændringer og en Fortsæt alligevel-knap.
  • Del åbner Del agent med et Workspace-link. Alle med adgang til workspacet kan åbne det. Del som chatbot udgiver workflowet som en indlejringsegnet eller offentlig chatbot. Se Opret og indlejr.
  • Redigér detaljer ændrer navnet, beskrivelserne, pladsholderen i chattens inputfelt og hvorvidt chattens tekstfelt er deaktiveret.

Ændringer, der kræver en udgivelse#

En tidsplan eller en trigger, du tilføjer eller ændrer, får først virkning på den rigtige trafik, efter du udgiver. Tjek Triggere og Tidsplaner, hvis noget kører med gamle indstillinger.