Agenter
Del og publiser
Publiser en AI-agent, gjenopprett en tidligere versjon, del den med arbeidsområdet ditt eller som en chatbot, og eksporter eller importer konfigurasjonen.
Endringene dine i byggeren lagres som et utkast. Denne siden forklarer hvordan du gjør dem aktive, går tilbake til en tidligere versjon og får agenten ut til andre.
Utkast og publisert#
Byggeren lagrer endringene dine av seg selv et øyeblikk etter at du slutter å skrive. Statusen ved siden av agentens navn forteller deg hva som skjedde: Lagrer, Utkast lagret, Utkast ikke lagret eller Publisert, med klokkeslettet. Ved siden av viser en versjonsetikett utkastversjonen og, hvis de er forskjellige, hvilken versjon som er aktiv.
Lagring endrer ikke det brukerne dine får. For å gjøre det må du publisere.
Publiser#
Klikk på Publiser endringer i topplinjen. En liten prikk på knappen betyr at utkastet har endringer som ikke er aktive ennå. Når publiseringen er ferdig, forsvinner prikken. Knappen er deaktivert når utkastet og den publiserte versjonen er like, mens en lagring eller konvertering pågår, og til agenten er lastet inn.
I et smalt vindu forkortes knappen til Publiser eller til et ikon.
Publisering aktiverer også utløsere som registrerer seg på den aktive versjonen, for eksempel webhooks og tidsplaner. Inntil da viser en utløser i Utløsere-seksjonen Publiser for å aktivere.
Versjonshistorikk#
Åpne Historikk-fanen i innstillingspanelet, eller klikk på statusen ved siden av agentens navn. Når utkastet er foran den aktive versjonen, har fanen en liten versjonsetikett.
Fanen viser:
- Utkast, med Upubliserte endringer og versjonsnummeret, når utkastet er foran.
- Tidligere versjoner, nyeste først, hver med datoen sin og tittelen hvis den har en. Versjonen som er aktiv, har et Live-merke.
Hold markøren over en versjon og klikk på Gjenopprett (verktøytipset sier Gjenopprett denne versjonen) for å hente den tilbake til utkastet. Panelet går tilbake til Preferanser. Den gjenopprettede versjonen er ikke aktiv før du klikker på Publiser endringer.
Del#
Åpne Flere handlinger → Del. Dialogen Del agent har to deler:
- Arbeidsområdelenke. Klikk på Kopier lenke for å kopiere en adresse som åpner agenten. Alle med tilgang til dette arbeidsområdet kan åpne den.
- Del som chatbot. Publiserer agenten som en innebyggbar eller offentlig chatbot. FlowHunt åpner chatbot-skjemaet for denne agenten og viser innbyggingskoden etter at du har lagret det. Fremgangsmåten finnes i opprett og bygg inn en chatbot.
Deling med personer utenfor arbeidsområdet skjer via en chatbot. For å gi en teamkollega redigeringsrettigheter, endrer du rollen deres i stedet. Se team og roller.
Eksport og import#
Flere handlinger → Eksporter laster ned agentens konfigurasjon, nodene og kantene, som en JSON-fil oppkalt etter agenten. Flere handlinger → Importer laster en slik fil inn i agenten og erstatter det nåværende oppsettet i utkastet. Du kan også opprette en ny agent fra en fil med Importer agent-kortet i opprett-dialogen.
Import tilbys bare i redigeringsmodus. Hvis den importerte filen inneholder mer enn en agent kan romme, viser panelet at flytens noder ikke lenger samsvarer med agentskjemaet, og tilbyr Konverter til arbeidsflyt. Se konverter til arbeidsflyt.
Hvem kan gjøre hva#
Menyen Flere handlinger, innstillingspanelet og knappen Publiser endringer vises for roller som kan redigere agenten. En rolle uten redigeringsrettigheter ser agenten i samme oppsett som Vis som bruker, uten redigeringskontroller. Se team og roller.
Når du åpner en offentlig mal, viser byggeren Legg til i mine agenter i stedet for redigeringskontrollene. Den kopierer malen til arbeidsområdet ditt.
Hvis noe går galt#
- Hvis Publiser endringer er nedtonet, er det ingenting nytt å publisere, eller en lagring pågår fortsatt. Vent på Utkast lagret.
- Hvis du gjenopprettet en versjon ved en feil, gjenopprett versjonen du ønsket, fra Historikk-fanen igjen, eller trykk Ctrl+Z (⌘Z på en Mac). Angre fungerer bare så lenge byggersiden er åpen.
- Hvis en webhook eller tidsplan ikke utløses, sjekk at agenten er publisert.