Felsökning
Integration frånkopplad
Vad du gör när en app visar Inte ansluten, ber dig återansluta eller ett steg inte kan nå ditt konto.
En integration är en koppling mellan din arbetsyta och ett externt konto, till exempel Slack, Google eller HubSpot. När den saknas, har gått ut eller saknar behörigheter slutar varje agent eller steg som använder den att fungera.
Symtom#
- Ett steg eller en agent misslyckas med “NAME är inte konfigurerad. Ställ in integrationen först.”
- Felet säger “NAME är ansluten men saknar de behörigheter som krävs. Återanslut integrationen och bevilja de ytterligare behörigheterna.”
- Felet säger “NAME kräver ny auktorisering. Refresh-token har gått ut eller återkallats. Återanslut integrationen.”
- I redigeraren visas en varning: “NAME-integrationen krävs, men hittades inte”, “Vissa komponenter kräver följande integrationer:” eller “Komponenten är inte integrerad”.
- I en agents Apps-lista visar appen Connect i stället för Connected.
- På Integrations visar kortet Integrate där det tidigare visade Integrated.
Troliga orsaker, i ordning#
- Den anslöts aldrig på den här arbetsytan. Integrationer tillhör en arbetsyta. En anslutning på en annan arbetsyta följer inte med.
- Inloggningen har gått ut eller återkallats. Leverantören accepterar inte längre den sparade inloggningen eftersom den har gått ut eller återkallats. Detta ger felet “kräver ny auktorisering”.
- En behörighet utelämnades. Kontot är anslutet, men du accepterade inte varje behörighet när du anslöt det. Detta ger felet “saknar behörigheterna”. Att till exempel ladda upp till YouTube kräver att Google-kontot återansluts med YouTube-behörigheter.
- Microsoft kräver administratörens medgivande. Om du anslöt en Microsoft-organisation visar integrationen “Det verkar som att du integrerade din Microsoft-organisation med FlowHunt. För att din integration ska fungera korrekt, ge administratörens medgivande” med en knapp Give Admin Consent.
- Du har nått integrationsgränsen. Att skapa en misslyckas med “Tillåten gräns för integrationer nådd. Uppgradera din plan.” Starter tillåter en och Pro fem. Se planer och gränser.
- Din roll kan inte se den. Medlemmar och gäster får inte sidan Integrations, och Maintainer kan bara visa den.
Åtgärda det#
- Klicka på Integrations i sidofältet och öppna appen. Statusmärket visar Connected eller Not Connected, med ett Last connected:-datum när den länkades.
- Klicka på Connect NAME. För Google och Bing står det Reconnect NAME om det redan finns en anslutning. Logga in med rätt konto och acceptera varje behörighet den begär.
- Om anslutningen är trasslig klickar du på Disconnect NAME, bekräftar och ansluter igen. Ett anslutet Google-konto täcker alla Google-produkter, så att koppla från det tar bort varenda en, på varje arbetsyta som är ansluten med samma e-post. Du återansluter sedan varje produkt du behöver.
- Gå tillbaka till agenten eller arbetsflödet och kör det igen. I en agents Apps-lista har appens meny Configure connection.
Owner, Admin och Editor kan ansluta och koppla från. Se ansluta konton och använda integrationer.
Frånkoppling tar bort åtkomst för varje agent
Att ta bort en integration kopplar från kontot från hela arbetsytan. Varje agent och arbetsflöde som använder den misslyckas tills du ansluter den igen.